Ga naar de inhoud

Line-up

LA$$A

LA$$A (DJ/Producer) brak begin 2019 door met de clubhit ‘Hans Betaalt De Schade’. Binnen no time werkte Yves Lassally aka LA$$A met de top van de Nederlandse scene. Samen met Rolf Sanchez maakte hij de nummer 1 hit “Mas Mas Mas”, waar Nederland in 2020 niet meer omheen kon. Daarnaast werkte hij ook met artiesten als Cristian D, Bilal, Mr Polska, Young Ellens & Bizzey waar hij ruim 12 gouden platen voor ontving. In oktober 2020 dropte hij zijn debuut album “KA$$A” via Top Notch dat de gouden status bereikte. Hits als ‘Bijpakken’, ‘ABC’ en ‘123’ volgden snel. Zorg dat je klaar bent voor hits en een avond beuken als je naar een show van LA$$A gaat.

DJ MXI

Hi, Ik ben Mees, DJ MXI en sinds 3 jaar ben ik helemaal verliefd geworden op het DJ leven. Overal waar ik kom doe ik er alles aan om een geweldig feestje te bouwen. Ondertussen heb ik op mooie plekken en vette clubs in Portugal, Spanje, Griekenland en Nederland gedraaid. 26 mei zie ik je bij het 16+ feest van HC Haarlem!!✌️

DJ Matta

Dj Matta staat bekend om zijn energie en feeling met het publiek. Stilstaan is tijdens zijn setjes onmogelijk. Hitjes en classics worden soepel gemengd met wat vleugjes urban of House. Kom jij een dansje met hem doen?